Servicii

Cristina Iancu specialist in nutritie iasi romania chopra
Cristina-iancu-consultanta-nutritie-ayurvedica

Te susțin să atingi
armonia dintre minte și corp

Certificată în Nutriție ayurvedică

Dr. Deepak Chopra

Master Studii Nutriționale

UBB Cluj

Master și Doctorat în Farmacie

UMF „Grigore T. Popa” Iași

Meniu personalizat

În cadrul consultanței inițiale vei realiza un chestionar în urma căruia eu pot să îmi fac o imagine mult mai clară cu privire la nevoile organismului tău și o să stabilim un meniu pentru fiecare zi a săptămânii.

Consultanță inițială

Cel mai important este să îmi comunici ce te aduce la mine, care este scopul tău, pentru ca apoi, împreună, să facem un plan.

Plan personalizat

Planul include un meniu alimentar personalizat, ușor de respectat, care are în vedere atât componenta alimentară, cât și componenta ce vizează stilul tău de viață

Meniu personalizat

Meniul este stabilit, de comun acord, în funcție de tipul de organism pe care îl ai, atât în scopul de a ajunge la o greutate ideală pentru tine, cât și pentru a avea un corp armonios

Monitorizare săptămânală

Program de monitorizare săptămânală cu o durata 3 luni, în care ne vedem săptămânal.

Întâlniri, în cabinet sau on line

În cadrul acestor întrevederi, vom discuta despre dificultățile întâlnite în urma programului alimentar stabilit deja

Ajustări ale meniului

În funcție de rezultate, putem modifica meniul, astfel încât să fie cât mai ușor de urmat

Monitorizare

Săptămânal vom monitoriza greutatea și circumferințele în zonele de interes ale corpului

Nutriție ayurvedică

Consultanță și profil – durata 1 lună

Doshele influențează apetitul, tipul de alimente necesare organismului tău, felul în care le consumi, gătite sau crude; mișcarea pe care e bine să o practici, sală, plimbări în aer liber, alergat; culorile pe care e bine să le porți; tipul de respirație pe care e benefic să îl practici, și multe altele.

Toate aceste detalii sunt discutate în cele 4 ședințe, timp de o lună

Profilul nutrițional personalizat

Realizarea unui chestionar în urma căruia vom stabili care este dosha sau doshele care îți conturează corpul și îți influențează mintea

4 ședințe de consultanță în nutriție ayurvedică

Conform doshelor îți voi explica ce reprezintă acestea și cum își pun amprenta asupra organismului tău.

Ce spun clienții

Salutare! Sunt Bogdan și în câteva cuvinte am să îți povestesc experiența mea împreună cu specialistul nostru în nutriție Cristina Iancu. Înainte de a începe vreau să pun accent pe câteva nuanțe, și anume că deși suntem înconjurați de informație, internetul și social media abundă de cure drastice și antrenamente ce promit rezultate extraordinare. Unde greșim? De ce eșuăm chiar dacă unii din noi au urmat aceste cure. Părerea mea este că eșuăm pentru că fiecare individ este unic, are o alimentație proprie, un metabolism, un stil de viață, o moștenire genetică, anumite plăceri și bineînțeles o mentalitate proprie. Dar unde vreau să ajung cu tot acest intro? Vă spun că pentru a avea un rezultat de durată, pentru a reuși să deslușim și să corectăm problemele de alimentație, avem nevoie de un expert. În cazul de față Cristina Iancu, specialist nutriționist, însă nu unul comun , ci unul abil și capabil să te facă să înțelegi de unde vin problemele tale atât în plan alimentar , metabolic dar și în plan psihologic (fără de greșeală corpul este interdependent cu mintea/spiritul). Despre experiență mea, pot să va spun numai de bine. Am slăbit aproape 10kg fără eforturi deosebite și asta datorită faptului că am înțeles ce obiceiuri alimentare greșite am dar mai ales unde își au acestea loc în viață de zi cu zi cât și în subconștient. Efortul depus de mine a fost unul minor, poate chiar 2-3 pe o scala de la 1-10. Un alt lucru deosebit de alte abordări ce l-am întâlnit este faptul că regimul alimentar nu este unul strict, nu te scoate din obișnuit, te face să conștientizezi ce anume greșești și te îndrumă către obiceiuri alimentare mai sănătoase, un metabolism mai bun și un stil de viață mai sănătos. Dacă eu cu un minim de efort am reușit sub îndrumarea dumneaei, cei dintri voi cu adevărat determinați o să excelati. Succes!
Bogdan
Colaborarea cu Cristina a fost cea mai mare ieșire din zona de confort din ultimul timp. M-a răscolit și m-a răsucit pe toate părțile ca pe buzunarul gol de la pantaloni. A fost o călătorie spre redescoperirea de sine în care Cristina m-a însoțit cu multa răbdare, atenție, compasiune și umor și la finalul căreia am învățat ce pot face ca să funcționez mai bine și să fiu în armonie cu corpul meu. Și procesul continuă. Mulţumesc!
Ioana

Când mintea și corpul sunt în armonie, toate kilogramele în plus se topesc. Simplu nu?